La temporada 20/21 acaba amb un bon balanç esportiu per a tota la institució d’Argentona Bocs. Malgrat que l’equip sènior no va poder passar de semifinals de la LCFA i quedar en 4t lloc en la LNFA C, les categories inferiors de l’Argentona Bocs han tingut un bon rendiment en les seves competicions.

La nostre categoria cadet ha participat en les competicions de la lliga nacional LNFA i la lliga catalana LCFA on ha demostrat un gran treball on han aconseguit ser campions de la LCFA i sots-campions de la LNFA. Aquests joves han demostrat tenir una gran qualitat en aquest esport de tant sacrifici.

D’altra banda l’equip júnior, on hi ha jugadors que aquesta temporada han ajudat amb la seva qualitat a l’equip sènior i han testat el que és una dura derrota perdent la semifinal de la LCFA Sènior, han realitzat una gran tempodara quedant sots-campions de la LNFA i sots-campions de la LCFA.

L’equip de argentona bocs té planter per anys. L’any que ve molts jugadors canviaran de categoria, alguns cadets passaran a júniors i alguns júnior passaran a sènior. Així que tenim equips competitius per anys